Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев се яви тази сутрин на

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев се яви тази сутрин на
Коментари Харесай

Асен Василев - на разпит

Съпредседателят на " Продължаваме промяната "  Асен Василев се яви тази заран на разпит в Софийска районна прокуратура. По неофициална информация повода са изказванията на Радостин Василев, че има опасност за живота му.

На влизане Василев сподели, че не знае защо е свикан на разпит и не се тормози за нищо. Той беше придружаван от юрист, съобщи бТВ.

Радостин Василев към този момент е с защита, а прокуратурата на часа образува инспекция дали е заплашван. Не е ясно нито за какво, нито от кого.

В петък Радостин Василев пусна запис от онлайн съвещание на „ Продължаваме промяната “, който докара до политическа стихия и заледяване на договарянията за държавно управление с втория мандат. Прокуратурата се самосезира и проверява насила и опасност по отношение на отделилия се народен представител, който е охраняван от полицията по искане на прокуратурата. По изказвания на самия Василев шефът на ДАНС му се обадил още в нощта преди да разгласи записите. 

По неофициална информация, още в понеделник призовка имаше и за Кирил Петков, който обаче е в чужбина. Дали се касае за същото произвеждане - следва да стане ясно.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР